Mengenai Kami


Prinsip aktiviti perniagaan HerbaLine menawarkan khidmat nasihat penjagaan kulit, rawatan kulit, penyediaan spa muka kecantikan diri dan penjualan produk penjagaan kulit peribadi.

HerbaLine Facial Spa pada asasnya adalah pusat rawatan wajah yang beroperasi dalam suasana ala-ala spa. Para pelanggan ditawarkan rawatan urutan muka atau badan — dilengkapi dengan perkhidmatan nilai tambahan seperti mandian kaki secara garam laut, terapi spa ikan, serai detoks yang memastikan kemanjaan lengkap dari dalam ke luar.

Sehingga kini, syarikat itu memiliki sebanyak 29 cawangan HerbaLine Facial Spa dan 26 cawangan pengedar yang membawa jenama HerbaLine Facial Spa. Kami sentiasa mengekalkan falsafah perniagaan yang memberikan perkhidmatan dan perbelanjaan tanpa beban kepada pelanggan.

Visi


Untuk menjadi jenama spa muka berjenama terkemuka dan cemerlang pertama di Malaysia; memberi perkhidmatan spa yang sangat selesa dan abik, produk sangat semulajadi dan berjesan, semua ditawarkan dalam harga yang berpatutan.

Misi


Memberikan pelanggan kami mendapatkan kecantikan semula jadi, menyerlahkan keyakinan mereka dalam kehidupan seharian; memberikan rakan-rakan sekerja kami dan syarikat ini untuk kestabilan pekerjaan secara jangka Panjang, Peluang kenaikan pangkat dalam pekerjaan, serta memberikan rakan-rakan sekerja dan sekutu kami untuk berkembang lebih maju dan kekal stabil pada jangka masa Panjang.