Dalam kehidupan moden, para wanita sering menghadapi pelbagai keadaan tekanan dan beban. HerbaLine sentiasa mengekalkan falsafah perniagaan untuk menyediakan perbelanjaan dan perkhidmatan ''tanpa beban'' kepada pelanggan.

Kami sangat berbesar hati untuk memahami keperluan anda, membantu anda bebas dari tekanan dan kekal cantik dari dalam dan ke luaran.

Selain daripada rawatan wajah professional, Herbaline menawarkan pelbagai perkhidmatan tambah nilai percuma yang memastikan rawatan tersebut dapat memanjakan badan anda sepenuhnya.

Spa Kaki Garam Laut Semulajadi

Spa kaki garam laut semula jadi, ditambah dengan air suam dapat menenangkan saraf periferal. Garam laut bukan sahaja membantu menghilangkan sel kulit mati, tetapi juga dapat membersihkan dan merupakan antiseptik yang berkesan.

Aromaterapi Semulajadi

Aromaterapi menerusi pengewapan wajah yang mana aroma tumbuhan semulajadi menenangkan anda dalam setiap nafas dan membantu rejuvenasi dan pertumbuhan sel. Kesegaran anda merupakan kecantikan anda.

Teh Serai

Serai adalah tanaman tropika yang mempunyai aroma yang menakjubkan. Ia merupakan minuman yang menyegarkan dengan rasa lemon, kaya dengan vitamin C yang menyuburkan badan, menyerlahkan kulit anda menjadi cantik dan sihat.

Spa Ikan Di Kaki

Nikmati pesanan rekreasi dari sekolah ikan kecil kami. Nikmati urutan kaki yang santai dari kolam ikan kecil kami. Biarkan ikan-ikan kecil itu menjadi "doktor" anda untuk menghilangkan sel-sel kulit mati pada kaki anda untuk kesegaran dari hujung rambut ke hujung kaki.