herbaline spa logo

BEAUTIFULLY REJUVENATED

Dari rawatan tertentu hingga pakej spa wajah, Herbaline Facial Spa membawa keremajaan dan kecantikan ke tahap seterusnya melalui pakej yang dirancang untuk membentuk relaksasi badan, minda dan jiwa.

mama kim logo

WHERE HEALTHY IS YUMMY

Dengan kasih sayang keluarga yang digabungkan dengan semangat memasaknya yang membara, Mama Kim adalah bukti kasih sayang seorang ibu yang tidak terhingga ketika beliau menyediakan makanan yang enak dan sihat untuk insan yang disayanginya untuk memastikan bahawa mereka berada di landasan yang betul untuk hidup sihat walaupun sibuk dengan jadualnya yang padat.

sojourn logo

YOUR SWEET ESCAPE

Tempat percutian bagi mereka yang merindukan ketenangan jiwa daripada kehidupan bandar yang sibuk dan meriah. Dengan pelbagai kemudahan sehingga bertaraf 4-bintang, tempat tidur yang selesa dan suasana yang menakjubkan untuk anda menghirup udara segar, ruang ini direka secara unik untuk anda berehat dan menikmati ketenangan.

shiang hai logo - 2

DELICIOUSLY VEGETARIAN

Sejak dibuka pada tahun 1991, Restoran Makanan Sayuran Shiang Hai telah menarik ramai pencinta makanan. Restiran Makanan Sayuran Shiang Hai tetap menggunakan bahan-bahan organik, semulajadi dan berkualiti tinggi untuk aktiviti memasak mereka.